1 Eylül 2010

Denizler altında masal gibi balayı

Cennet köşesi Maldivler'de yeni evli çiftlere unutulmaz bir balayı geçirme fırsatı sualtında muhteşem bir suit odayla sunuluyor.

Conrad otelleri, Maldivler Rangali Adaları'nda konuklarını nefes kesen bir suitte ancak masallara konu olabilecek anlar yaşamaya davet ediyor.

Normalde otelin 'Ithaa' restoranı olan kubbeli 'ters akvaryum', otelin beşinci yıldönümü şerefine özel bir sualtı odasına dönüştürüldü.

Hint Okyanusu kıyılarında su altında bir geceyle romantizmin doruklarında gezindikten sonra çok özel bir kahvaltı konukları bekliyor.

Otel, 'istek durumunda fiyat belirtme' politikasını izliyor ve Ithaa balayı tecrübesi Conrad otellerinin sitesinde de yer almıyor. Potansiyel müşterilerin odayı en az 14 gün önceden istemeleri gerekiyor.

Bir King Deluxe Water Villa, Maldives Rangali Araları'ndaki en lüks konaklama seçeneklerinin başında gelirken, geceliği yaklaşık 1800 dolar ve suyun üzerinde.

1 yorum :

Balayı için otel tercihimizi yaparken su altı restoranının bulunmasını göz önüne aldık. Bu yüzden Conrad Maldives Oteli tercih ettik.
Büyüleyici, nefes kesici bir deneyim oldu bizim için, etrafınızda mercanlar, köpek balıkları, rengarenk balıklar ve diğer dev balıklar yüzerken siz suyun 5 metre altında yemeğinizi yiyorsunuz. Resimleri ve video ları Merak edenler için;

http://yenibirsoyadimoldu.blogspot.com/2013/01/maldivler-ithaa-restoran.html

http://yenibirsoyadimoldu.blogspot.com/2012/12/maldivler-balayi-devam_5.html